Yunus Emre İlkokulu

Vizyon: Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inandığı, HERKESİN HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞTIĞI bir Yunus Emre Okulu yaratılması vizyonuna sahibiz. Bunu bizi seven destekleyen herkesle paylaşmaya hazırız.

Misyon: Milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda; Yunus Emre İlkokulu ve Ortaokul bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak yeteneklerini geliştirmek. Öğrencilerin bilgili, araştırmacı, yaratıcı, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. Kendini, ailesini, okulunu, vatanını ve milletini seven kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan öğrenciler yetiştirmek. Okul olarak her yönden tercih edilmek, başarılarımızı öğrencilerimizle paylaşmak. Öğrencilerimizin 21. yüzyıl gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.

Başarılar:

Saatler: 08.40 - 14.20
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://antalyayunusemre.meb.k12.tr

Adres - Sedir Mah. 739. Sk. No3 Muratpaşa/ANTALYA

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Sedir mah. 739.sok. no:3 Muratpaşa - ANTALYA 07010

Adres - Sedir Mah. 739. Sk. No3 Muratpaşa/ANTALYA

Ulaşım 02423451373

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ (ANTALYA / MURATPAŞA) ŞEHİR MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.