KARTLARIMI BİRİKTİRİYORUM, ÇEKİLİŞE KATILIYORUM.

15.10.2024 9

Okulumuzda uygulanmaya başlanan projemiz kapsamında olumlu davranışlar sergileyen öğrencilerimiz yeşil kartla ödüllendirilerek yapılacak hediye çekilişine hak kazanacaktır. Ancak olumsuz davranış sergileyen öğrencilerimiz sarı kart alacaklardır. Ayrıntılı bilgiler yarışma şartnamesinde...

-Kartlarımı Biriktiriyorum, Çekilişe Katılıyorum Projesi Şartnamesi-

Yılsonunda okulumuzda birçok hediyenin dağıtılacağı bir çekiliş için bol bol yeşil kart toplamalısın. Ne kadar çok yeşil kart toplarsan çekilişte hediye kazanma şansın o kadar artacak.

Yeşil kartı nasıl alırsın?

-         Tabii ki sınıftaki başarı durumun, sınıf içinde derse katılman, arkadaşlarınla iyi geçinmen durumunda yeşil kart alabilirsin.

-         Peki ya ödevler? Evet kesinlikle ödevlerini de yapmalısın.

-         E tabii, okul kurallarına uymak da tabii ki çok önemli.

-         Sınıfın en başarılı öğrencisi her ay fazladan 5 yeşil kart kazanacak. Bunu da bir kenara not et.

-         Temiz olmak da yeşil kart için önemli. Sonuçta yere attığın o çöp kendiliğinden uçup çöp kovasına girmiyor değil mi?

Pek bahsetmek istemesek te bu durumlarda sarı kart alacaksın maalesef;

-         Sınıf içinde derse katılmayıp arkadaşlarının dikkatini dağıtıyorsan, onlara zarar veriyorsan,

-         Ödevlerini yapmıyor, aileni ve öğretmenlerini üzüyorsan,

-         Okul kurallarına uymuyor, arkadaşlarınla kavga ediyorsan

-         Hem kendi temizliğine hem de çevrenin temizliğine dikkat etmiyorsan geçmiş olsun